Regulament site

Astfel incat utilizatorii sa poata avea acces la informatiile si materialele pe care site-ul drujbaelectrica.ro le pune la dispozitie in mod gratuit si fara restrictii, acestia au obligatia de a citi si respecta regulamentul expus in randurile care urmeaza. Nu este posibila invocarea necunoasterii acestuia!

1 . Intregul continut care poate fi accesat prin intermediul paginilor de pe site-ul drujbaelectrica.ro este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Orice incercare de a copia si exploata materialele puse la dispozitie in scopuri comerciale, fara a se fi primit acordul scris din partea administratorilor, va duce la aplicarea de sanctiuni, potrivit legislatiei in vigoare.

2. In sectiunea de comentarii utilizatorii pot sa isi exprime opinia privind un anumit articol, precum si sa discute intre ei sau cu unul dintre membrii echipei, atata timp cat este utilizat un limbaj civilizat, lipsit de cuvinte jignitoare. Se recomanda a fi utilizata limba romana, dar daca acest lucru nu este posibil, atunci se permite si folosirea limbii engleze.

3. Site-ul drujbaelectrica.ro poate plasa cookie-uri prin intermediul carora colectam date care sa ne ajute sa intelegem cat mai bine modul in care cei care ne viziteaza interactioneaza cu materialele pe care le punem la dispozitie.